Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Οι Beerunners Κομοτηνής στα μονοπάτια της Καβάλας....



Το έχουμε πεί εδώ και καιρό,  η παρέα αυτή είναι η πιο in και χαρούμενη δρομική παρέα Κομοτηναίων της πόλης. Οι Beerunners αυτή τη φορά με τις ολοκαίνουργιες εμφανίσεις τους που επιμελήθηκε ο Beerunner Γιώργος Παπαλεξάνδρου -  έκανε την εμφάνιση της - όχι με μια ούτε με δύο αλλά με 24 συμμετοχές και από τα δύο φύλα με δρομείς ηλικίας από 22 έως 60 ετών στη πόλη της Καβάλας, στον αγώνα περιαστικού δάσους της πόλης, αυτή τη Κυριακή 11-3-2018.



Στην "πρώτη" ομαδική συμμετοχή της ομάδας της πόλης μας φυσικά όπως ήταν επόμενο, κέρδισε με τη μία τις εντυπώσεις! Δεν ξέρουμε αν η θετική επίδραση του τρεξίματος, ούτε αν η ήπια κατανάλωσης μπύρας μετά την άσκηση δημιούργησε το αποτέλεσμα αυτό, αλλά εκείνο που ήταν ολοφάνερο στην Κυριακάτικη εξόρμηση των μελών της ομάδας Beerunners Κομοτηνής, όλοι επεδίωκαν να φωτογραφηθούν με την αποστολή, όλοι ζητούσαν το επίσημο μπλουζάκι της ομάδας καθώς και όλοι ζητούσαν πληροφορίες για το πως θα συμμετάσχουν στον πρώτο επίσημο αγώνα που διοργανώνεται στη χώρα μας με κατανάλωση 1 ποτηριού μπύρας κατά τη διάρκεια της πρώτης στάσης στο 3ο χλμ του αγώνα.


Συγκεκριμένα στις 15 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας Beer Run στην Ελλάδα! Διοργανώνεται από την ομάδα των BEERunners Komotinis σε συνεργασία με την Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης "ΒΕΡΓΙΝΑ" και τον αθλητικό σύλλογο Ηρόδικο. Πρόκειται για αγώνα 6χλμ. με αφετηρία και τερματισμό την ζυθοποιία στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής. Η ιδιαιτερότητα του αγώνα είναι ότι στο 3ο χλμ. της διαδρομής θα υπάρχει υποχρεωτική στάση και κατανάλωση ενός ποτηριού Μπύρας Βεργίνα. Ο αγώνας έχει χαρακτήρα δρομικής γιορτής και σκοπεύει να αναδείξει την, αποδεδειγμένη βάση ερευνών, θετική επίδραση της μέτριας κατανάλωσης μπύρας στον οργανισμό μετά το τρέξιμο. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση που οι παριστάμενοι πρέπει να έχουν πρώτα την εγγραφή τους και έχουν καταβάλει το αντίτιμο των 10 Ευρώ σαν συμμετοχή οφείλουν οι παριστάμενοι να έχουν το Α.Δ.Τ. προκειμένου να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της Ζυθοβιομηχανίας ΒΕΡΓΙΝΑ. Οι εγγραφές για τη συμμετοχή στην εκδήλωση ειναι στην ακόλουθη σελίδα ηλεκτρονικά για λίγες ημέρες ακόμη!







https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSegs3fCmAD3tK1rUfQAPODSOrAANfgXO0SsHcLtABQEPz6QNw/viewform





Όσον αφορά τα αγωνιστικά της Καβάλας να επισημάνουμε την ηλιόλουστη ημέρα και το θαυμάσιο για την εποχή καιρό καθώς και την άρτια διοργάνωση που επιμελήθηκε η διοργανώτρια αρχή από το πρώτο μέχρι του τελευταίου χλμ, για τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο αγωνιστικά  δρομέα. Οι Δρομείς της πόλης μας περιηγήθηκαν στα μονοπάτια του περιαστικού δάσους της πόλης για  τον αγώνα ορεινού τρεξίματος με την ονομασία Kavala Trail Run 2018. Συνολικά 350 αθλητές από διάφορες περιοχές της Ελλάδας έτρεξαν τα 13 χλμ και απόλαυσαν την θέα της πόλης από ψηλά.




Στο αγωνιστικό κομμάτι νικητές για τους άντρες είναι : 


1ος Τσεβδάρης Παντελής 1:05:04
2ος Φουρτούνας Δημήτρης 1:10:34
3ος Κρυωνάς Δημήτρης 1:10:40


και στις γυναίκες νικήτριες είναι:


1η Βέλκοβα Μιλένα 1:25:48 
2η Αρσένη Κυριακή 1:31:27
3η Στράντζαλη Θωμαή 1:32:03.


Οι Beerunners Κομοτηνής θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοργάνωση του 6ου αγώνα Kavala Trail-Σύλλογο Χιονοδρομίας Καβαλάς και να συγχαρούμε και τους 24 δρομείς - μέλη της παρέας που ταξίδεψαν μαζί σε αυτό το όμορφο Κυριακάτικο πρωινό για να απολαύσουν την όμορφη διαδρομή της Καβάλας.



Στο επανιδείν...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου